Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Biološko pročišćavanje otpadnih voda

BIONICA d.o.o.

projektira, proizvodi, distribuira, ugrađuje, održava i servisira pročišćivače otpadnih voda iz kućanstva i industrije.

Mali sustavi
pročišćavanja


Veliki sustavi
pročišćavanja


Sabirne jame

Pumpne stanice
otpadnih voda


Separatori

Sustavi za
korištenje kišnice


AQUA-CLEAR IND
pročišćavanje
industrijskih
otpadnih voda


BIONICA I PARTNERI

dokazani su u inovativnoj tehnologiji pročišćavanja otpadnih voda i sanaciji voda, a visoko su pozicionirani u Europi i svijetu, a ekskluzivno na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Sustav pročišćavanja
procjednim tijelom
AQUA-CLEAR® VOLCANIC


SBR-Sustavi pročišćavanja
AQUA-CLEAR AQUATO® PUMP


Sustav pročišćavanja SBR (cikličko punjenje zatvorenog reaktora) AQUATO® KOM

Višekomorne jame
AQUA-CLEAR

Sustavi za odgovoran tretman pročišćivanja otpadnih voda

Posljednjih godina mali su biološki pročišćivači postali sve kompliciraniji. Mnogi razvojni projekti iz ovog područja dogodili su se, jer su tehnički bili mogući, a ne iz razloga što su kupcima bili potrebni. To je rezultiralo time da su upravljanje, održavanje i popravci uređaja pročistača postali sve zahtjevniji. S novom generacijom malih uređaja za pročišćavanje pronašli smo rješenja koja se odlikuju sigurnošću i jednostavnošću.

Uvjerite se!

BIONICA d.o.o. nudi Vam dokazani SBR sustav pročišćavanja, jednostavan za rukovanje i održavanje, kvalitetnu otpornu tehniku bez magnetnih ventila, prvoklasne agregate, njemački proizvod bio pročistača koji bezprijekorno funkcioniraju.


Kompletna usluga

Izuzetna kakvoća naših bio pročistača garantira našim kupcima zakonom propisane izlazne vrijednosti pročišćene otpadne vode, a BIONICA d.o.o. redovito servisiranje, održavanje i kontrolu rada bioloških pročišćivačkih uređaja tijekom cijelog vijeka trajanja. Zadovoljstvo nam je individualno savjetovati naše kupce po svim pitanjima vezanim uz pročišćavanje otpadnih voda i zaštite okoliša.


Prednosti naših sustava pročistača otpadnih voda

Za sva područja bio pročišćavanja, sanacija voda i otpadnih voda Vaš smo prvi izbor, posebno kod kompletno biološkog pročišćavanja.
Spremnici za ugradnju tehnike naših uređaja izrađeni su od ekološkog, prirodi bliskog materijala betona. Beton je otporan na koroziju, dugotrajan, visoke tlačne čvrstoće, a nezamjenjiv je u područjima s podzemnim vodama.


Jamčimo zakonom propisane izlazne vrijednosti otpadnih voda.

Uključena:

• Razgradnja dušika
• Eliminacija fosfora (opcija)
• Dezinfekcija (opcija)

Naši biološki sustavi pročišćavanja ispunjavaju sve propise stručnih udruga malih bio pročišćivača od betona i PE. S malim bio pročišćivačima BIONICA I PARTNERI dobivate jedan od najpouzdanijih proizvoda na tržištu, a u funkciji su diljem Europe i svijeta.


Saznajte više o načinu rada bioloških pročišćivača.