Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BIONICA - Proizvodi i servis pročistača voda

BIONICA d.o.o.
I PARTNERI
dokazani su u inovativnoj tehnologiji pročišćavanja otpadnih voda, diljem Europe i svijeta, a ekskluzivno za područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Makedonije
i Crne Gore.


Asortiman proizvoda BIONICA I PARTNERI obuhvaća slijedeće sustave:


Sustav pročišćavanja
procjednim tijelom
AQUA-CLEAR® VOLCANIC


SBR-Sustavi pročišćavanja
AQUA-CLEAR AQUATO® PUMP


Sustav pročišćavanja SBR (cikličko punjenje zatvorenog reaktora) AQUATO® KOM

Višekomorne jame
AQUA-CLEAR

Za sve naše sustave pročišćivanja otpadnih voda garantiramo izlazne vrijednosti pročišćene vode po važećim zakonskim propisima. BIONICA d.o.o. osigurava održavanje i servis kao i praćenje rada svakog pojedinog uređaja pročistača. Naša ekološki prihvatljiva tehnika pročišćavanja svojim svojstvima i učinkovitošću bit će i ubuduće uvjerljiva. Interno organiziranim dodatnim obrazovanjem i obukom u centru za obrazovanje i prezentaciju za decentralno pročišćavanje otpadnih voda (BDZ), nadograđujemo znanja naših djelatnika, a naša bliskost znanosti i inovativnom razvoju, stvara savršenu simbiozu između teorije i prakse.

Mali sustavi pročišćavanja

Veliki sustavi pročišćavanja

Sabirne jame

Pumpne stanice otpadnih voda

Separatori

Sustavi za korištenje kišnice

AQUA-CLEAR IND pročišćavanje industrijskih otpadnih voda

Kapaciteti proizvodnje sustava pročistača:

Bionica d.o.o. u pripremi je izgradnje proizvodnog pogona i izložbeno - prodajnog centra u Hrvatskoj na području Splitsko-dalmatinske županije.

Do tada će se i dalje koristiti isključivo proizvodni pogoni u Njemačkoj.

Kapaciteti malih bioloških pročišćivača su organskog opterećenja 4 - 50 ES, srednji od 50 - 5000 ES, a veliki 5000 - 500.000 ES.

Kapaciteti pročišćivača za otpadne vode iz industrije (prehrambena i teška industrija) 1 - 35 m3/h, a modularno se mogu povezati i prilagoditi prema potrebama kupca za koje projektiramo pročistače otpadnih voda po njihovim potrebama.

POGLEDAJTE KATALOG REZERVNIH DIJELOVA