Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Njemačka tehnologija, hrvatsko njemački proizvod

PROFIL TVRTKE

BIONICA I PARTNERI pokrivaju kompletnu problematiku pročišćavanja otpadnih voda, razvijaju, proizvode i ugrađuju sustave pročišćavanja te nude kopletna ekološko tehnička rješenja pročistača otpadnih voda.

Naši sustavi pročišćavaju oborinske, kanalizacijske i industrijom onečišćene vode dokazanim pročistačima i tehnologijama tehnoloških i bioloških pročistača.

Kako bi ispunili sve zahtjevijnije uvjete pročišćavanja otpadnih voda naša tvrtka sastavila je tim za:
• istraživanje i razvoj
• proizvodnju i distribuciju
• savjetovanje i tehničku podršku
• ugradnju, servis i održavanjeNaši stručnjaci visoko su obrazovani za područja sveukupne problematike otpadnih voda, vodovoda i kanalizacije, sanacija zagađenih područja i voda, održavanja i servisiranja decentralnih sustava pročišćavanja.


stručni i ekološki tim
BIONICA d.o.o.


dir. / član društva
Željka Rodin

dir. / manager
Marijan Olujić

tehnički voditelj
Krešimir Gojanović


BIONICA Njemačka

dipl. ing.
Ralf Schafer

dipl. fiz.
Gert Wendedir. / podr. ZAGREB
dipl. oec.
Ivan Pilepić


zastupnik ZADAR /
Željkica Gavran - Perković

KOMPETENTNOST I USPJEH U RADU

Više od 15 godina razvijamo, proizvodimo i distribuiramo sustave za decentralno pročišćavanje otpadnih voda iz domaćinstva, komunale, prehrambene i teške industrije, stočarstva i poljoprivrede, oborinskih voda, vršimo dezinfekciju vode zraka i opasnih kemikalija, sanaciju zagađenih voda i zemljišta, koristeći pri tom najnoviju tehnologiju pročistača otpadnih voda u suradnji sa za ta područja vodećim Njemačkim inovacijskim institucijama. BIONICA d.o.o. zajedno s našim partnerima jedna je od vodećih ponuđača sustava i tehnike pročišćavanja otpadnih voda, a jako nam je važna kompetentnost i rad.

Pročišćivači voda prilagođeni prema krajnjem korisnikuNaših dosada preko 140.000 ugrađenih, u radu dokazanih proizvoda odlikuju se pouzdanošću, bezprijekornom učinkovitošću, bez velike potrebe za održavanjem, kvalitetom i trajnošću. Nudimo samo tehnički zrela rješenja u radu dokazana i internacionalno certificirana.

BIONICA I PARTNERI stalno razvijaju novu ekološki prihvatljivu tehnologiju pročišćavanja kako bi i ubuduće učinkovitošću i inovacijski svojim kupcima ponudila najbolje na tržištu. Interno organiziranim dodatnim obrazovanjem i obukom u centru za obrazovanje i prezentaciju za decentralno pročišćavanje otpadnih voda (BDZ) konstantno nadograđujemo znanje naših djelatnika na najvišu razinu, a naša bliskost znanosti i inovativnom razvoju stvara savršenu simbiozu između teorije i prakse rezultirajući vrhunskim performansama pročistača otpadnih voda.


Mali sustavi pročišćavanja

Veliki sustavi pročišćavanja

Sabirne jame

Pumpne stanice otpadnih voda

Separatori

Sustavi za korištenje kišnice

AQUA-CLEAR IND pročišćavanje industrijskih otpadnih voda


PREMA NARUČITELJIMA PRILAGOĐENI PROIZVODI